Hverdag

Bære over

Reklame: Multitrend, Fair & Square

Å gå ut, med noe å ha det i.

Da jeg tilbragte mye tid på sykehuset, brukte jeg å lete etter personlige gaver til venner og familie på verdensveven. Mange av dem, fant jeg i nettbutikken Multitrend og har fulgt butikken omtrent siden den så dagens lys i 2011, via nettside og e-post. De har mye fint til interiør og hus og hjem, og alt jeg kan drømme om fra merker som Cathrine Holm og Mummi-serien, for å nevne noe. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Vandre med visdom, ord av Trygve Skaug. Jeg er #takknemlig.

Nå har de tatt inn en ny serie med Trygve Skaug sine tekster på, en artist og poet jeg liker spesielt godt (og jeg er ikke alene med å dele pasjonen, han er Norges mest leste forfatter for tiden, så vidt jeg har skjønt), med sin hverdagspoesi og livsvisdom. De har også koppene fra Sögne, som jeg har kjøpt i gaver til familie og venner tidligere, men nå også et produkt som jeg bærer med meg inn i mitt liv her ute i det fri! Jeg har fått to handlenett jeg vil vise frem i dag. (Innlegget fortsetter under bildet.)

To handlenett, trykket av Fair & Square, to av fire design med tekst av poeten/artisten som tilbys hos Multitrend nå.

Hvert handlenett er håndtrykket og unikt fair-trade produkt. De er trykket av Fair & Square. Nettene er romslige og rommer både håp og det jeg måtte trenge å ha med meg på farten. Nettene kommer med fire ulike tekster på. De to jeg valgte ut, syns jeg utfyller hverandre godt. (Innlegget fortsetter under bildene.)

«Hva er vitsen med meg hvis jeg ikke skulle bære deg,» har en humoristisk snert. Samtidig inneholder den en dybde, og jeg strekker meg ned i veska og henter frem mobilen og taster en melding til en venn: Jeg er her. For hva er vi uten andre mennesker, uten å være en venn eller familie for de vi er glad i og bryr oss om? I alle fall ikke den jeg ønsker å være. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Noe jeg virkelig kjenner på, som gir meg følelse av verdi som medmenneske.

«Så glemte jeg et øyeblikk hvor heldig jeg er» minner meg om gleden inni meg, og at jeg faktisk har det ganske godt, og de små og store tingene jeg setter sånn pris på. Jeg bærer over, med det som er litt tråkig, når jeg også kan oppleve fine ting. Så er vi her, i hverdagen, og deler øyeblikkene sammen. Du er fin og unik, og gjør det meningsfullt å skrive om hverdagen min, livet med Asperger syndrom, kampen for tilværelsen som noe konstant og ikke «bare» Farmen på TV! Takk, og takk til Multitrend for nettene, sjekk dem gjerne ut du også.

Hvis jeg skulle føle ting er litt kjipt, og være i tvil. #styrke.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s