Hverdag

Kunst og kraft (fargelegge livet)

Reklame: A&C Oslo

Når metall møter kjærlighet: A&C Oslo står for nordisk smykkedesign. Firmaet og produksjonen spirer ut fra en kjærlighetshistorie der to møtte hverandre, nemlig Birgit Løitegaard og Franz Titulaer, på en idyllisk, eksotisk strand, langt av sted, for lenge siden. En pluss en ble to, og regnestykket gikk i pluss. Dette var er over førti år siden, rundt 1980. Innlegget fortsetter under bildet.

A&C tilbyr smykker i fin utførelse, og har smykkepose og fine esker.

De forelsket seg, og også i det vakre som verden tilbyr. De ønsket at reisen skulle vare for bestandig. Men hvordan vise andre det man har opplevd, når de ikke har vært der selv? Hvordan gi de en verdensopplevelse hjemme i Oslo? Innlegget fortsetter under bildene.

Smykker ble svaret med to streker under. Sånn fikk turen evig liv, ble et levende album vi bærer med oss og bruker. Smykkene er i dag kjent under navnet A&C Oslo. Innlegget fortsetter under bildet.

En fargebukett, i stilfull klasse.

Metall møter emalje, i mange av smykkene deres. I dag vil jeg vise frem et armbånd som heter enamel tiles. Det er et emaljert og gullbelagt designsmykke i metall, nikkelfritt og med elastikk. Innlegget fortsetter under bildet.

Den behagelige og praktiske løsningen, innvendig strikk.

Strikken gjør det enkelt å ta av og på. Armbåndet er også lett og ikke så stort at det kjennes i veien når jeg har det på. Det sklir rett inn, og jeg sklir inn i livet jeg ønsker meg: Det fargeglade. Enamel tiles-armbåndet kommer i mange fargekombinasjoner, og mitt er i multicolor og setter farge på tilværelsen, jeg smiler lett. Innlegget fortsetter under bildene.

Armbåndet harmonerer godt merkets bærebjelker: Frihet, respekt og mangfold. I dem ligger friheten til å være seg selv, respektere naturen og andre mennesker og omfavne verdens mangfold. Her lever vi! Armbåndet reflekterer fargene, og appellerer til lekenhet. Frihet til å være den jeg vil. Innlegget fortsetter under bildet.

Smykkene er eleganse, og innbyr til en avslappet men solid feiring av livets eksistens, man blir inspirert til å finne sin egen vei og pynte seg litt. For meg gir det farge og glede på en vanlig hverdag. Jeg vindusshopper litt, planlegger kanskje noe jeg vil uttrykke meg selv med slik jeg bruker smykker, finner lett noe som passer min personlighet i deres nettbutikk. Gjør du? Det er også lett å bli inspirert til å gi en gave, som et smykke med teksten «mamma» på eller «superhelt.» Innlegget fortsetter under bildet.

En gave, til deg selv eller en som gjør deg glad? Farger er bra å ha, jeg smiler mellom tegneblyanter.

Kjeden har også mange butikker rundt om i landet, og jeg husker butikken godt fra jeg selv var ungdom. Da hjalp den meg med å finne en idintitet, for eksempel som den juleelskeren jeg er, med juletrær å ha i ørene. De har altså smykker til mange anledninger, og spesielt til å gjøre til og med en vanlig hverdag mer spesiell.

Vær deg selv, vær fri, ta deg kunstnerisk frihet.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s