Hverdag

T-Shirt Weather

Reklame: Probat, Fair & Square

Jeg blir glad når det er litt ålreit vær, sånn at jeg kan være ute uten å direkte fryse. Det er ikke noe problem å kle seg godt, det gjør jeg, men jeg må si det er litt hyggelig å se folk i sommerklær. Tittelen på innlegget er fra sangen til bandet The Lucksmiths – som får meg til å smile sommersmilet mitt til naboen.

En som bor her jeg bor, er nemlig så skikkelig tidlig ute om våren med sommerklærne på, og jeg blir så glad når jeg ser henne. Hun oser sommer, kanskje allerede i februar/mars! Og DET gir meg ALLTID håp om at sommeren er på vei. Den lyse og varme tiden, med god tid med de jeg er glad i ofte. Innlegget fortsetter under bildet.

T-skjorter kjøpt hos Probat (de blå) og Fair&Squair (den grønne)

Jeg har mange fine og morsomme t-skjorter. Noen betyr veldig mye for meg, som den med Jon Fosse-teksten jeg fikk av forfatter og venn Olaug Nilsen, Asperger t-skjorten laget med «Carlsberg-logo» mamma kjøpte til meg som julegave da jeg ønsket meg den, de store med kamera på jeg kjøpte hos Japan Photo, en fra Fair & Squair med Trygve Skaug-teksten med «lyden av jeg som heier på deg» og for ikke å glemme en drøss fra Probat og Absurdgalleriet (de to siste samarbeider med hverandre, og det er herlig). Innlegget fortsetter under bildet.

Proobat med absurdgalleriet til venstre, er det ikke gøy? Retromotiv med kamera og lomme til objektivdekselet, fra Cooph, som man kan kjøpe i fotoforretninger.

P.S. Innlegget er ikke sponset med noe, men er om butikker jeg samarbeider med i andre innlegg og jeg synes det er rett å merke som reklame. Omtale av butikker kan jo påvirke lesere, til å handle eller ikke handle for eksempel. Da bør kortene ligge på bordet, og jeg spår meg selv som en spådame: Vil helgen bli fin? Ja, nei, kanskje eller vet ikke? Ønsker alle en strålende weekend. Jeg har selv «pyntet» meg med en t-skjorte som spør hvilken dag det er. Det er fredag, og jeg er fri(modig).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s