asperger syndrom · tilleggsvansker

Kampen

Hva er det med hodet mitt, som ikke vil virke rasjonelt? Når jeg er så veldig rasjonell, reflektert, fornuftig…kognitivt god? Jeg vet jo så godt at jeg må velge livet, likevel kommer døden over hodet på meg og innimellom stopper jeg å kjempe imot. Jeg krever ikke livets rett. Jeg har ikke livets rett? Innlegget fortsetter under bildet.

Og der kom kortslutningen. Har ikke livets rett. Hvem har sagt det? Hvem har beste,t det? Har jeg en troverdig kilde? Jeg kan jo kildekritikk, i grunn. Og jeg kjenner Vær Varsom plakaten. Jeg vet man skal være varsom med å omtale selvmord og selvmordsforsøk. Innlegget fortsetter under bildet.

Samtidig er jeg opptatt av åpenhet, så lenge det ikke skader. Åpenhet som gir forståelse, åpner samfunnet, får oss til å inkludere og ta hånd om hverandre. Dele på godene, gi ressurser til alle, så de igjen kan kjempe seg til et liv de kan bære. For livet er dyrebart, siden alle personer er viktig.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s