Hverdag

Life Jacket

Life Jacket, er en redningsvest. Men noen ganger, kan andre jakker også føles ganske viktige. Jeg som fryser veldig lett, har lett etter en varm vinterjakke. Og jeg har også mange tanker om hvordan den må se ut, slik at jeg føler meg ok med meg selv inni den. Utenpå. For innsiden sin skyld. Altså i speilbildet men for selvbildet.

Jeg har god erfaring med Kari Traa, de er litt smale i modellen og nøytrale samt har bra kvalitet. Jeg liker å ha plagg jeg kan ha lenge, når jeg har valgt meg dem. Jeg telte litt på knappene, og da det var litt prosenter på denne forrige helg, bestilte jeg min Kari Traa Rongve Parka. Den er lang, varm og god og skal redde meg i vinter.

Jeg smiler varmt av hverdagsglede. I kveld, skal jeg feste en hjertelig fin refleks på den, så lyser vi i mørket. Ønsker alle en god rest av lørdag, og søndag derpå. Hilsen Helene.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s