Uncategorized

Festlig festfin

I dag er en dag vi på jobben min, virkelig har sett frem til. I kveld er det julebord. Vi skal pynte oss, de andre skal ha julemat, de har tre retter å velge mellom, tenk så flott, bord dekk deg, vi skal smile, prate, dele en opplevelse, være i øyeblikket og noen skal danse.

Jeg skal ha på meg en litt for fin kjole. Fordi jeg kjøpte den for mange år siden, og ikke har fått brukt den. Jeg tenkte vel, at kanskje skulle denne prinsessen på ball en gang. Eller være gjest i et bryllup. Det har ikke skjedd, og kjolen er så fin. Jeg har lyst å være fin, selv om det kanskje er litt FOR fint.

Jeg vil være meg. I den kjolen. Den lille jenta med de store drømmene. Som ikke gir seg, og ser stjerner i taket. Snart sitter de på treet også, men snipp snapp, eventyret er ikke ute. Det skal være en vidunderlig kveld, håper jeg, for alle som kommer. Som våger å ta på seg de pene klærne, rette på sveisen, sette seg sammen med andre. Dele en glede, i et fellesskap. Vi hører også til.

Reklame

En kommentar om “Festlig festfin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s