Hverdag

Bobler over

Man snakker ofte om å koke over. Om man blir sint for eksempel. Men å koke, er også å boble. Og jeg bobler noen ganger av glede! Ikke fordi alt er ok, men fordi nettopp noe er veldig bra selv om noe er vanskelig. Og kanskje fordi jeg ofte opplever vanskeligheter, er jeg så veldig glad i gledene mine, store som små.

I dag, skal jeg kose meg. Med å lese og skrive. Jeg har noen mål, noen drømmer, ting jeg vil jobbe med. Og det, og meg selv, får meg fremover. I dette som er livet, her og nå. Og når jeg føler jeg drukner, blir jeg som ei boble på vannoverflaten. Men denne boblen, skal ikke sprekke – uten å bli til flere i vannskorpa. Jeg smiler og ler, og i dag er det lørdag med maskorama og morsomme innslag og jeg sprer lørdagssmilet mitt både fysisk og med smileys.

Boble på toppen, bilkirkegård Sverige 11. september 2021.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s