Hverdag · samfunn

Grønn lek

Jeg er ikke så miljøvennlig. Ikke så grønn i tankene på den måten, ikke så miljøbevisst som jeg kanskje burde være. Jeg velger ikke målrettet mer bærekraftige bedrifter stort sett, når jeg skal kjøpe meg noe, med mindre det bare klaffer sånn helt tilfeldig. Innlegget fortsetter under bildet.

DET burde kanskje være et nyttårsforsett, det å handle mer miljøbevisst. Jeg sorterer ut papirsøppel og panter flasker, men så mye mer bidrar jeg ikke med. Her jeg bor er det ikke egen sortering for plast heller, så de tomme begrene fra ernæringen min, går i restavfall. DET plager meg litt, men tydeligvis ikke nok til at jeg kompenserer med å betale ekstra for klimakompensasjon hvis jeg kjøper meg noe i en nettbutikk. Innlegget fortsetter under bildet.

Det er liksom som om det jeg kjøper er dyrt nok, at jeg har betalt det jeg skal, og at jeg håper det jeg kjøper kan bidra til å bevare arbeidsplasser kanskje, i denne tid, og at det kanskje er et slags bidrag, jeg vet ikke. Som om jeg kanskje tar sosialt ansvar, men ikke helt miljøansvar enda? Kanskje jeg bør jobbe litt med dette, som et lite nyttårsforsett selv om jeg ikke pleier å ha slike, gjøre det til en lekende utfordring med meg selv og spille på lag med kloden.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s