Hverdag

Morsdag (listelykke)

Ti ting, som er fine, med å ha en mamma:

1. Hvem ellers skulle svart på dumme spørsmål, når du egentlig bare vil spørre om du trengs? For henne, kan det ikke sies nok. Så hun svarer og svarer, når du spør så dumt.
2. En mamma er en person, som svært ofte syns at du og akkurat du, er verdt å være glad i. Jeg har en sånn person (mamma).
3. En klem, gis ut, fra mammahjertet, oftere enn man tror man trenger den. Om man skulle trenge den en dag, fysisk eller virituelt, kanskje bare i tankene kommer den. Jeg kan kjenne klemmen uansett hvilken form, kjærligheten har ingen grenser sant…
4. Mor/mamma syns gjerne den minste og mest ubetydelige presangen på dagen som denne, er helt perfekt. Fordi hun får være din mamma. Du er en gave!
5. Det er ganske deilig å få kjenne seg som en gave.
6. Mamma vet ofte hva du liker å spise, i hvilken form, på hvilken tallerken, på hvilket bord, inn med plast- eller sølvskje.
7. Hun kan kanskje se gjennom sløret du dekker deg til med, når du trenger å bli sett. Under fasaden, er jeg fasanen da. Så fin i fjæra, i mors øyne er man fin, og verdt en masse. Hun vet også du er et bra menneske, for hun lærte deg å ta ansvar. Du kan stole på ho mor, ja.
8. Mamma kan lappe tøyet, også om jeg sikkert kunne gjort det selv, kan en hjelpende hånd hjelpe en å få livet på stell. Når du trenger å ta grep, kan du få høre det også. Og selv om det er tøft, er det med støtte. Så suser du av gårde på sykkelen, med mors støttehjul i bakhodet.
9. Godt stell, lev lev. Sammen. Mødre liker også å få en telefon ofte, så jeg ringer. Og når jeg slår på tråden, eller hun, får vi den gode tonen.
10. Sist, men egentlig først, livet kom med mamma.

Takk til søke mødre som får oss til å blomstre. Gratulerer med morsdagen!
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s