Hverdag

Kjærlighet på ti språk (listelykke anledning valentinesday)

Jeg har ingen kjæreste. Jeg har ingen elsker. Jeg er singel. Jeg kysser ingen, ikke på kinnet engang. Språket er min vei til hjertet, mitt eget og andres. Gjennom det jeg sier, aller mest skriver. Jeg uttrykker meg som regel bare på norsk og nynorsk, og litte granne engelsk nå og da. Jeg har samlet ordet kjærlighet på ti ulike språk her, via litt googling. God fornøyelse, eller forelskelse? Hehe. Det er gøy å leke med ord/språk.

  1. amore (italiensk)
  2. kærlighed  (dansk)
  3. liebe (tysk)
  4. love (engelsk)
  5. kjærleik (nynorsk)
  6. amor (spansk, portugisisk)
  7. ráhkisvuohta (nordsamisk)
  8. kärlek (svensk)
  9. dragoste (rumensk)
  10. amour (fransk)
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s