sosialt

Åpne armer og et åpent sinn

Selv om jeg ofte kludrer til relasjoner, kommer på skeive med andre mennesker og blir i ubalanse selv opplever jeg også det fine med andre mennesker. Jeg setter pris på åpenhet og inkludering. At jeg teller med.

Noen er interesserte i meg. Historien min men også bare den jeg er. Noen ganger klarer jeg ikke møte menneskene i dette, jeg liksom lukker ned, vet ikke hvordan jeg skal takle det.

Andre ganger, kommer medmenneskeligheten deres så godt frem. Jeg blir truffet i hjertet mitt. Som amors pil, men i vennskapsform eller arbeidslivsform. Mennesker som setter pris på meg som meg. Som gjør det de kan for at også jeg skal få være med.

Så, selv om jeg ikke lar meg ta i mot, i de åpne armene alltid, setter jeg pris på andre menneskers inkludering av meg. Å få føle at jeg hører til.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s