anoreksia nevrosa

ToaLETT

Jeg har en spiseforstyrrelse, anoreksia nervosa. Som syk på den måten, har jeg truffet en del mennesker med andre spiseforstyrrelser også. De som lever med bulimi, har ofte perioder der de kvitter seg med mat, spesielt om de har såkalt overspist. Da jeg gikk tur her om dagen, passerte jeg bildet med skilt til toalett. For første gang, la jeg merke til det faktum at ordet slutter på «lett». Og det passer jo egentlig litt det, at man etter man har vært på det nødvendige stedet, kan kjenne en slags lettelse. For eksempel om man var veldig tissetrengt. Og for de som har en slik lidelse som bulimi, kan det også gi en slags lettelse at de har renset opp, tømt seg. Dessverre. Og disse vakre menneskene, kan risikere å bli for lette. Fjærlette individer som ikke kan klare hverdagen sin. Det å ha bulimi, kan være livstruende. De kan få for lite kalium i kroppen, for eksempel. Da har det gått rett i dass, og er ikke lett på den positive måten man ofte bruker ordet lett. Som lett og lys tid. Ja, dette var bare mine tanker, slik de kom til meg akkurat da jeg gikk forbi skiltet som viste vei til nærmeste toalett i en båthavn.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s