Hverdag

Baller i lufta

Det er ukeslutt, sånn for arbeidsuken sitt vedkommende, men ikke for hele uken. Jeg står jo foran en spennende helg nå, for jeg har flere baller i lufta. Ikke bare jobber jeg – jeg skriver, leser, er student. Og det er fint, å få bruke evnene sine. Innlegget fortsetter under bildene.

Jeg er ikke verdensmester, og har mye å lære. Både om livet, sosiale ting og og sikkert det faglige når det gjelder språk, kommunikasjon, forfatterskap og så videre. Men den som ikke våger, intet vinner. Og tør man ikke prøve å lære mer om noe, så blir man kanskje ikke så mye bedre på det heller?

Personer med autisme kan ha trenge tilrettelegging i hverdagen, og det er viktig med et autismevennlig miljø – der noen har tro på en og lar en få drive med de tingene en er litt gode til. Jeg bærer på ryggsekken i dag, ordene og tilbakemeldingene jeg har fått fra de som heier på meg, i det jeg prøver å få til – i det som kjennes viktig for akkurat meg. Innlegget fortsetter under bildet.

….rulle.

Det blir en spennende helg. Jeg har angst i magen, men også lette, glade sommerfugler i alle farger som flakser og flyr mens sjøfuglene vil synge over meg i Oslo by, om et par timer. Jeg synger med, inni meg. Det er vår! Din, min og vår vår!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s