Hverdag

En siste rød dag

Hei, og god andre påskedag! Har du vært på fjellet? Har du sett sola? Har du spist en påskehare? Hatt egg i skjegget? Eller vært smilende egg?

I morgen er det hverdag, og jeg skal tilbake på jobb. Vi hadde fri hele påskeuken, så det har vært mange dager uten de helt faste rutinene mine. Men jeg har jo en del basis-rutiner hjemme, uansett, faste, klare rammer. Over det meste. Og uten arbeidet, har jeg fått lest litt ekstra, og skrevet på prosjektene mine. Det har vært fint det og.

Nå skal jeg putte hender i arbeidshansker og være klar for å pakke frukt og lage displayer og lage førstehjelpssett og alt det arbeidet mitt består av, møte kollegaene mine igjen, være en del av arbeidsmiljøet. Og etter arbeidstid, skal jeg skrive og lese og være helt meg der og.

Jeg har det bedre når jeg kan gjøre alle disse tingene, enn om jeg ser tv for eksempel. Men noe kan være koselig å se litt på, litt pause må man jo nesten ha i skrivingen/lesingen også ofte, og da er det noe som begynner i kveld: Sommerhytta 2022. Det kan bli hyggelig å se noe av. God forsommer!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s