Hverdag · spesialinteresser

Lesing på strak arm

Jeg snakker med noen andre som har Asperger, også, som regel på internettet da. En av dem, er en kul fyr som har mange interesser han og, og ferdigheter, men som ikke har helt konsentrasjonen til å lese. Han sa til meg en gang at han nesten så på det som en superpower, denne evnen min til lesing. Det fikk meg til å smile, for hva det er verdt.

Jeg får også høre, av skrivende mennesker, at jeg er tekststerk og har et godt leseblikk. At jeg burde ha som jobb å anmelde bøker, også. Men jeg tenker ikke så stort selv. Hverken om meg selv eller «mulighetene» mine. Jeg bare har det bra i det jeg er i nå, der jeg leser og skriver i livet mitt og deler litt av det på lesefronten her i bloggen også. Fordi det kanskje kan inspirere og gi flere perspektiv og utvidet horisont for andre og, og fordi det viser litt av det jeg er opptatt av.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s