Hverdag · sosialt

Gylne tider

Jeg er ikke sånn veldig på, når det gjelder sosiale medier for eksempel. Jeg legger ikke ut så mye, følger heller ikke godt med på andre.

Men Internett er likevel en arena der jeg får dekket en del sosiale behov, og behov for oversikt.

Med Facebook og messenger, får jeg samlet mennesker og kontaktinfo, på en måte, det er enkelt å ta kontakt. Terskelen blir ikke så høy. Det er også grupper der man kommer rett til kjernen av det man er opptatt av.

Jeg setter pris på e-post-mulighetene også, jeg skriver e-poster ofte.

Internett gir videre rask tilgang til informasjon, om det meste.

Jeg er glad for Internett, selv om jeg ikke er den mest søkende der. Internett gir meg gode stunder og Internett gjør at jeg sparer tid på andre ting, også. Både et fint fyll i dagene, og hjelpemiddel til å få dagene til å fungere best mulig.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s