Hverdag · skriving

Min studieplass (avd: hjemmekontoret)

Jeg bor i en liten leilighet, og den er ikke min, den er kommunen sin som jeg leier fordi jeg trenger personal hjemme hos meg, og da er det her det er enklest for dem å arbeide. Så, den ser ikke sånn ut som jeg kanskje ville valgt helt selv. Men noen ting, prøver jeg å gjøre slik jeg liker dem. Og å ha ting som snakker til meg, for meg, har en slags symbolverdi.

På «hjemmekontoret» mitt, som egentlig er kjøkkenet, har jeg hengt opp noen bilder, illustrasjoner, av Anette Mangsett, to rammer med mine egne dikt og Kay Bojesen sitt bilde av dyrene hans i et klasserom. Sammen, syns jeg det ble en fin vegg å se på fra her jeg sitter og skriver i studiet mitt. Kanskje er jeg haren som tegner en sebra?

Å ha noe fint å se på når man skal konsentrere seg, gjør arbeidet lettere syns jeg. Og denne veggen er liksom litt kreativ og inspirerende, og fortellende, syns jeg. Nå er det helg straks, det betyr fri fra jobben og bedre til til å lese og skrive. Da skal jeg sitte litt på denne plassen, og det er fint.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s