Hverdag

Himmelsk shopping, ålreite handleopplevelser

Noen ganger, liker jeg å handle litt. Av og til er jeg ute på handel, men da er det stort sett det hverdagslige som ordnes. Klær og ting til å ha hjemme eller bruke ute, finner jeg ofte på nett. Og litt av gleden når jeg har bestemt meg for noe, er når det tikker inn varsel i appene om at pakke er på vei!

Det er noe tilfredsstillende med å handle på nettet, selv om det også er fint å få oppleve i butikk. Det er selvsagt mangfoldet, at så mye blir tilgjengelig, men det er også dette som hjernen min liker godt med lister og oversikt. I butikkene jeg liker godt, har jeg lagret produkter på ønskeliste. Da får jeg med meg når de for eksempel er på salg, eller om de er kommet inn i størrelsen min igjen, for eksempel.

Det er også fint, når jeg føler at jeg virkelig har funnet noe som er midt i blinken, enten til meg eller gjerne som gave. Jeg er liker å planlegge bursdager og jul, og oppmerksomheter, som jeg føler at forteller noe om relasjonen vår eller er noe personen jeg skal glede har nytte og interesse av.

På nett er det også mulig å gjøre sammenligninssøk, både på pris og funksjoner.

Jeg henter pakker på en liten butikk i nærheten her ofte, og da jeg var der på onsdag for å hente både en postnordpakke og en via posten, var det skikkelig hyggelig. Han som ofte ekspederer meg, hadde lært navnet mitt og snakket til meg med navn da han forklarte at jeg måtte vente litt, det var litt rush med mange som handlet i kassen, maten sin, og flere pakkehentere. Det ble et godt hverdagsmøte for meg. Følte meg seg og ålreit.

Noen av mine siste kjøp til meg, var en lekende fin matboks, en munter bokhylle, kule sko (sko er noe av det viktigste for at jeg føler meg litt ålreit i outfiten, hihi) og sommer-t-skjorte med nynorsk sitat på. Sommer kommer, og en del av det jeg titter på nå, er ting til sommeren, og det jeg skal da. Som jeg ser fram mot, pakker til, planlegger, dikter i hodet mitt. Og det beste av alt, det skal bli virkelig! Det må det. Og da, kan jeg virkelig glede meg imens, og å få se at det er konkret og ekte med de småtingene jeg kjøper inn til det blir som små bevis for meg, og noe å holde fast i hvis jeg skulle glemme litt det jeg kjemper for.


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s