Hverdag · spesialinteresser

Elefanttanker

Noen tanker, er så store at de fyller hele meg, og jeg føler nesten at jeg vokser. Det kan være både godt og vanskelig. Det er godt, når jeg føler tankene mine er bærekraftige og «geniale». At jeg kan skape noe nytt i skriving. Være en ressurs i å se løsninger, for eksempel der jeg jobber. Innlegget fortsetter under bildet.

Det kan være tungt og vanskelig, når tankene blir altoppslukende og kanskje truende. Mot meg selv eller det jeg prøver å være, så jeg ikke greier å være. Leve. Velge bra ting i livet. Ønske å dø, i stedet. Innlegget fortsetter under bildet.

Det er liksom så mye alt og ingenting i hodet mitt. Det er ikke midt i mellom, det er som regel bra eller umulig. Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg har også et bibliotek her hjemme. Nærmest. Fordi jeg prøver å lære meg om andre mennesker. Og om å skrive. Jeg leser. Jeg var på Deichman 26. april og så denne elefantkunsten i en av bokavdelingene. Innlegget fortsetter under bildet.

DET var en flott stund, og jeg håper på flere gode litteraturopplevelser. For lesing og skriving, har blitt til den jeg «er» akkurat nå for tiden, de interessene er meg, på en måte altså. Innlegget fortsetter under bildet.

Og noen må man jo være, det går ikke an å være ingen, selv om jeg noen ganger søker etter det og, en umulig nullvisjon. Også anorektikere har en kroppsvekt, for eksempel.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s