foto · Hverdag · skriving

Feet me

Når jeg er ute og går, tar jeg inn inntrykk og lager meg ord i hodet, som gir nye bilder på det jeg ser. Som denne skulpturen i Ekebergparken, en stor kvinne som lå og hvilte, gav meg assosiasjoner til både føtter (feet), størrelse (Big and Beauty), vekt (klasse), å passe inn (fit), bli matet (feeding). Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg liker at hodet jobber på den måten. At jeg får lov å være kreativ på en helt enkel gåtur. At bildene jeg tar kan hjelpe meg med å snakke ut et budskap. På en måte, matet disse føttene meg. Med en rekke tanker og følelser, og alt fikk et slags fotfeste. Jeg gikk videre i dagen, mettet på fine uttrykk.

Ekebergparken 9. juli 2022
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s