asperger syndrom · Hverdag · samfunn

Jeg vil til Mars med Elon Musk

Noen ganger vil man bare vekk. Komme seg unna. Seg selv kanskje, og. Men jeg vil også være sammen med andre. Jeg vil være sammen med Elon. Mannen med Asperger syndrom. Som også har helt spesielle tanker og planer. Han laget Tesla. Nå planlegges reisene til Mars. Kan jeg være med?

I dagdrømmene/tankene mine, ser jeg for meg at vi forstår hverandre. At vi kan et universalt språk. At vi summer oss sammen, at lydene blir forståelige for oss, at vi ikke er Aliens for hverandre, og at vi samtidig er det nok til at vi kan passe inn på en annen planet.

Og når vi kommer fram, håper jeg vi ser liv. Vi får nye venner. Vi blir også hverandres bestevenner. Er dette barnslige tanker, som jeg skriver ned, eller er det sånne tanker, som lar oss få lov å lette litt, puste fritt ut og sveve i hverdagen…(?)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s