Hverdag

Kongen på haugen

I dag kommer «jeg»– eller innlegget mitt da – sammen med admiralen sjøl. En sommerfugl on the top of the world. Har det som plommen i egget, ville man kanskje sagt. Om det var en hønsefugl i stedet, hehe. Eller, jeg vet ikke. For hva kom først, høna eller egget. Innlegget fortsetter under bildet.

Det er i alle fall lørdag. I går var jeg på jobb, jeg veiet druer og var dronningen. Jeg pakket førsteklasses førstehjelp. Jeg kom til nytte og nå er det kanskje velfortjent helg. Jeg har vært litt syk, fysisk og psykisk, i helgen skal jeg samle meg, jeg og bøkene mine, vi skal være gode historier. Innlegget fortsetter under bildet.

Er det lørdagsgleder, er det finværsgåter i dag? Vi kan leite himmelen etter svar, eller du kan finne frem kinderegget. Være litt glad, om du kan. Og hvis ikke, kan man kanskje leke seg litt gladere, i alle fall. Få føle på noen små gleder. En liten overraskelse. Kan JEG ringe en venn, min kjære eldre tante kanskje, være en glad sol? Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg gjør meg klar, til å spre mine vinger, når jeg har hvilt meg litt. Det gir en sommerfugleffekt. Kanskje skjer det noe fint. Et annet sted, fordi jeg kanskje har et ok øyeblikk, sånn på toppen av meg selv? Der hodet sitter, lyst og kvikt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s