Hverdag · skriving

Henda i været

Denne helgen, er det skolesamling igjen. Vi skal lære, vi skal være sammen, vi skal gi feedback, vi skal få inputs, vi skal interaktere. Og jeg skal rekke handa i været, av glede og for å få lov å gi gode tilbakemeldinger til de andre skriverne. Det er så fint, og viktig og riktig å heia på hverandre. Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg er ikke akkurat noen verdensmester sånn sosialt. Men jeg tror jeg har en evne til å se andre. Likevel. Jeg ser de så veldig at jeg kanskje blir overveldet, går all in og kommer ut av balansen min. Men jeg vet hvor viktig det er, hvor mye det kan ha å si at noen bryr seg og regner en med, at jeg likevel veldig ønsker å være der for andre og. Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg ønsker å si, hei jeg ser deg og hei du er et skikkelig bra menneske, og hva jeg kanskje ser, som gjør meg så glad og takknemlig for å kjenne han eller henne. Ei jeg møter i kveld, er veldig omsorgsfull, morsom og de brune krøllene er like mjuke som henne, vil jeg tro.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s