bokstavelig tolkning · Hverdag

Skitt la gå?

Jeg liker skilt, de guider oss og gir meg også morsomme bilder i hodet. Dette konkrete som jeg tar så bokstavelig. Dette «skiltet» var ikke med ord, og var malt på bakken. Det er ikke lov for hunden å skite der, og jeg tenkte: Hvordan stoppe en liten vofs? Da betyr det vel egentlig nærmest at hunden ikke kan gå der, med mindre det ikke holder å bruke pose. Syns vi det skal gå da, å stenge hunden ute fra en gate i Oslo? Eller, skal vi se gjennom fingrene, smile av filtet å gå videre.

Oslo 30. august 2022

Antakelig bør man respektere skilt. Fordi ikke alle er flinke å plukke opp, og det vil være ugreit her med utestedene osv. om noen tråkker i hundemøkk. Men tanken er likevel litt morsom syns jeg, det å reflektere rundt slike spørsmål. Og hvem som bestemmer.

Jeg så også tilsvarende budskap ved Follo museum. Du kan riste på hodet eller smil til kameraet mitt:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s