Hverdag

Klokkestilling

Den tiden av året igjen. Hvor vi skal tilpasse tiden til naturen. Eller lyset/mørket. Er jeg lys, er jeg mørk, i dag? Vi får tilbake en time fra i vår, akkurat denne ene natten er en time lenger. Jeg synes litt synd på nattevakten min på den dagen (natten). Det er nok lenge nok å være ti timer sammenhengende her, på nattestid, elleve vil vel være… på halv tolv? Hehe. Det er gøy å leke med ordene, ordene som speiler livene våre. Jeg er i live. Livet går og vi går med, sa farmor. Jeg elsket henne.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s