Hverdag

En uke, syv enkle gleder og tre butikktilbud (listelykke på ti)

Her kommer en triviell hverdagsliste over småting fra uka som har gått, fra sit lørdag til i dag.

  • Tilbud 1: MAMMUT, jeg besøkte ARK og Norli, uten helt klaff for meg denne gangen. Hadde håpet på noen unike skatter, i tillegg til katalog-utvalget. Jeg får ta meg en tur litt senere i perioden også. Men stemningen var god!
  • Kongens bursdag gjorde flagg til en selvfølge på niesen min sin fødselsdag. Hurra, hurra, hurra.
  • Tilbud 2: KIWI presser prisene, og jeg var innom for å ordne et par ting fra denne prispress-perioden som slutter i enden av denne uken. Det ble noe til ei på jobben som fylte år, og til koselige kaffebesøk av familien min her hjemme.
  • Å lese roman, å lese dikt, å skrive sånt og slikt… og annet bredt og smalt
  • Å greie en hverdag. Eller fem – pluss to annerledes i helg!
  • Titte på TV, dele et øyeblikk, alt fra musikk til dramatikk
  • Sennep-merking til den store gullmedaljen på jobben min, det er godt å se pallene bli komplette og tenke på at nå kan så utrolig mange hjem ha sin pølsefest! Sjokoladekjeks ble også «bakt» (eller dvs. merket, helt perfekt, med norsk etikett).
  • En bestilling med lego i, ble hentet inn, pakket opp, litt vinterferieglede på boks. Og dette er egentlig «Tilbud 3» her i lista det! Finn noe fint, står det for. Og kanskje unikt! På Finn er det riktignok ikke alltid tilbud selv om det kanskje er second hand, en del ting stiger jo også i verdi. Men å kunne få gi ting et nytt liv, når man ellers ikke får tak i det særlig da, kan være bra. I forrige uke kjøpte jeg meg et nytt, uåpnet LEGO-sett som er utgått, og derfor ikke fås i butikken, men som jeg fikk veldig lyst til å gjøre virkelig her i litteraturlivet mitt, hjemme. Jeg skal bygge bok, med eventyr i. Pop-up! Onsdag denne uken, hentet jeg pakken min på Post Nord.
  • Jeg støvsuger med glans (nyinnkjøpt Kächer stående, tråløs støvsuger)
  • Kino med noen jeg er glad i, dele et kunster-portrett
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s