Hverdag · samfunn

Sokk for to

Det er mange slags funksjons-variasjoner. I årets kampanje i forbindelse med den internasjonale dagen for Downs syndrom, feires det særlig at alle er ulike – har sitt syndrom. Man kan si navnet sitt med syndrom bak. Det er blitt gjort i informasjonsvideo.

Akkurat i dag, føler jeg meg litt som delt i to. Jeg kjenner meg ikke så bra. Samtidig har jeg så lyst til at det skal gå bedre. Og at jeg skal være bra, gjøre en god forskjell.

Men i dag er det ikke sånn for meg. Og på denne dagen, er man kanskje ekstra bevisst på akkurat ordet forskjell. Det unike. Det som også er fint, med at mennesker er forskjellige.

God morgen, Norge i dag så jeg den fine reportasjen om dagens festdag med fine intervjuer med de som vi feirer ekstra i dag – og jeg ville gå og bytte til to ulike sokker i stedet for et vant parr der høyre og venstre er like.

Jeg ser på meg selv en gang til. Med ulike sokker på. Tenker på meg også. Og finner i det vanskelige noe fint. Som jeg vil dele. Også på halvveis-dager trenger jeg hele meg. På godt og vondt, kanskje. Altså:

Ulikt, men fint! Rock on. Her er link til rockesokk.no hvor du kan være med å feire alt det forskjellige, 21. mars 2023!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s