asperger syndrom · tilleggsvansker

«Det går bra»

Jeg husker. Jeg husker ordene mine. Så veldig mange ganger. Som lover deg, en jeg er glad i, at det går bra. Med meg.

Jeg undrer på denne forsvarsmekanismen – til forsvar til de en elsker – kommer fra. Hvorfor er vi ikke ærlige? Og likevel – jeg var jo ærlig. Jeg prøvde at det skulle gå bra. At jeg skulle klare meg.

Jeg har også klart meg, så jeg har ikke bare løyet. Selv om jeg har sagt sikkert en million ganger at det går bra når jeg har hatt det veldig vanskelig.

Jeg husker ord i ordtak, ord i sanger. Jeg kan høre TIX stemme som sier at enten går det bra eller så går det over.

Her er jeg. I dag. Med deg. Som ikke har gitt opp. Selv om jeg kan ha det vanskelig, og være vanskelig utad da. Firkantet i hodet mitt, rigid og vanskelig å kommunisere med. Vanskelig å vite hva som blir «rett og feil». Ikke så fleksibel i følelser, tanker, adferd.

Men jeg er også utholdende. Greier å være i det samme over lang tid. Og kan bli god på flere ting. Og jeg syns vi er gode sammen. Vi er godt blod.

Hjertet mitt slår. Pulsen hopper. Eller sakker ut. Livet er ikke som en jevn klokke. Men jeg kontrollerer tiden, og passer på å være i tide. Til livet. Jeg er ikke kommet for sent, enda. Er det ikke kult? Å tenke litt sånn, at vi i alle fall rakk livet. Å dele disse dagene sammen, både de tunge og de fine.

I ettermiddag vil jeg lage fin, med bøker, musikk, tv og så skal jeg tenke på hyggelige ting jeg skal gjøre med de som er glad i meg også framover. Allerede tidlig i april, er det en hyggelig bursdag.

OPPTUR: Trapper opp, en metaforisk vei for oppgang
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s