Hverdag

Et latterlig innfall i hodet

Jeg har fortalt før at jeg ikke leser så ofte krimbøker, spesielt de som jeg liksom har følt har prøvd å lure meg til å tro andre enn den som er morderen er den skyldige. Jeg er ikke så glad i å bli lurt! Men en dag jeg satt og leste en roman der noen navn stod oppramset, tenkte jeg: nå lurer jeg forfatteren! Han vet ikke at jeg hopper over disse engelske navnene på fotballspillere. Han tror kanskje jeg blir med på hans hjemmebane, de gode oppvekstsminnene mens jeg spretter ball på helt andre arenaer. Så humret jeg litt for meg selv.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s