Hverdag

Tenk på pappa

Note to self:

Jeg husker…
Skybert. Tenk på Skybert, Helene. Albert Åberg har i bøkene om han, en oppdiktet venn. Den oppdiktede heter Skybert. Det er ingen andre som kan se han, enn Albert. La din Skybert være en uvenn, Helene, han kan være alle problemene dine, Helene. For Skybert, finnes ikke.

Tenk på Albert Åberg,
Helene. Han kunne liksom fikse det meste. Han snekret et helikopter og fløy av sted. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Tenk på pappa-en, Helene. Han sa: «Pass deg for sagen.» Albert både hørte og hørte ikke. Han ville være stor, fikse alt selv. Tenk på pappaen din, Helene, når du er har dine arbeidsdager. «Pass på ryggen din.» Jeg hører ikke og jeg hører: Pappa er glad i meg.

Jeg er her. Jeg er til. Og jeg har en familie som støtter meg opp, for alt det er verdt. Det er godt. Å høre, er det ikke, og godt å vite.
God helg! Ta vare på hverandre.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s