Hverdag

Gjestebok

Har du vært ved en spesiell turistattraksjon eller på en kunstutstilling der det har ligget en gjestebok? Der kan man jo skrive navnet sitt, dato for besøket, kanskje prestasjonen – her var du. Noen skriver en hilsen, noen takker for det de har opplevd, sett.

Jeg kom plutselig på disse bøkene. Tenk om det lå en slik bok her hjemme hos meg, som alle som besøkte meg og så sjelen min i min sjel sitt hjem på en måte var dokumentert for framtida. La stå, til evig tid. Som om jeg var verdt en ekstra omvei, og som og de: var gull verdt for meg.

Kan vi skrive det som et eventyr. Kan det bo, over broa, der trollet ligger under og spreller for jeg, jeg stanget det med steinbukk-hornet mitt. Peker jeg på ny god vei, på vei til opptur?

Så finner kanskje jeg en gjestebok og, på ei hytte ved en skikkelig høy fjelltopp.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s