asperger syndrom · rutiner

Alle disse søndagene

Jeg har glemt å si at det bare er å kommentere innleggene og stille spørsmål. Jeg vil prøve å svare. Og nå kjenner jeg meg dum som ikke sa det aller først! Da gikk rekkefølgen min i stykker. Jeg vil først tilby.

Det er noe med hverdagene som skaper rutine, en rutine helgen ikke klarer å holde på. Det gjør meg mer sårbar i helgene. I morgen er det søndag. Og jeg venter på mandag, men de fleste steder er det påskemodus. Påske betyr en hel rekke av søndager. Jeg lurer på hvordan det skal bli! Jeg liker ikke å undre på hvordan noe blir. Jeg liker å vite hvordan noe blir. Mange med Asperger syndrom kjenner på det samme behovet for rutiner som meg.

I morgen tidlig, klokken åtte, kommer et nytt innlegg på bloggen min. For å holde limet på dagene sammen. Rett etter frokost, for dagen begynner ikke før frokost. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s