Å bli sliten av det andre ikke blir slitne av

Tenk deg at du møtte venninnegjengen for en avslappende tur på kafeen. Jeg kan ikke det. Jeg kan ikke le av den løse prate, nikke til de rette tingene, svelge Kaffe Mocca og kanelbolle. 

Jeg sliter big time med noe så enkelt som å sitte ved et kafébord. Jeg ville slengt koppen i gulvet, holdt meg for ørene og ropt: «jeg vil ikke mer» eller kuttet meg. Sånn er det å bli overbelastet av hyggelige ting. 

I går måtte jeg ta et par telefoner hjem. Det var hyggelige samtaler, men jeg blir så lett sliten. Etterpå måtte jeg legge meg litt. Jeg sover mye, men det var støy i gangen. Igjen ble jeg tappet, også mens jeg prøvde å samle energi. 

Noen ganger kan Asperger minne om kronisk trøtthetssyndrom, for vi blir slitne uten å ha gjort noe. Men for oss, er inntrykk å gjør noe. Nå kommer det til uttrykk. Blir du sliten? Antakelig vis ikke, det var jo bare et vanlig blogginnlegg, kort oppsummert, i surfetiden din. Takk, det var hyggelig at du leste. 

Reklamer

8 kommentarer om “Å bli sliten av det andre ikke blir slitne av

  1. Det må være tungt å bli sliten av slikt som «vi andre» ikke kan se! Det er parallelt med sykdommer som ikke vises utenpå, – mange opplever jo at de ikke blir tatt på alvor da. Blir du også fort sliten av å gjøre ting du er god til? For eksempel skrive og fotografere?

    Likt av 1 person

  2. Artig at du nevnte kronisk trøtthetssyndrom. Jeg tenkte på det selv allerede i første avsnitt. Selv har jeg ME, og kjenner mye på det samme!
    Jeg leser innleggene dine av og til, men ville blitt for sliten om jeg skulle lese alle…

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s