asperger syndrom · Fotoutfordring · sosialt · spesialinteresser

Vennskap

I ukas fotoutfordring med Livets rose, er temaet vennskap. Jeg har valgt å dobbelteksponere og å være venn med seg selv. Et godt vennskap trenger selvtillit i ryggen. Jeg dytter meg selv bakfra. Pusher litt ekstra. blue7.jpgMange med Asperger syndrom trekker seg litt tilbake fra omverdenen og leker eller driver med interessene sine alene. Det betyr ikke at vi ikke vil ha venner, vi vet bare ikke bestandig hvordan vi holder et vennskap ved like. blue2
Som venner flest, krangler jeg med meg selv der jeg sitter, står, ligger i mørket mitt. Jeg blir ikke enig med meg selv om det er greit «to feel blue» eller om jeg skal smile. blue6.jpgSå skriver jeg «smile», lar faktisk en tatovør gjøre det, på fingeren min. Det er utløserfingeren, slik at du som «fotomodell» kan smile til meg. Er vi venner også? En pluss en er to. Enkel matematikk til å regne med. 

2 kommentarer om “Vennskap

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s