asperger syndrom · sosialt · tilleggsvansker

Starstruck

«Completely overawed by someone’s celebrity status» eller «Captivated by famous people or by fame itself.» Sagt med egne ord, jeg er i EKSTASE over at Linnea Myhré blogger igjen. Å ha Asperger og Borderline er begge deler drivkrefter til å idealisere andre mennesker; opphøye dem. Der kom semikolon inn igjen, hun fortsetter historien og jeg liker (og forguder) mennesker som henne. «Alt du vet er feil» heter bloggen hennes.

Og jeg tror Linnéa har rett. Det folk tror de vet, stemmer ikke. Som at hun er en sinnablogger. Hun kan faktisk fremstå veldig glad også. Jeg har sett henne pynte Sondre til jul.

Jeg, som er en langt mindre kjent blogger og forfatter (jeg er ikke like populær helt enkelt, ingen stjerne), har lest alle de tre bøkene hennes. De har gjort inntrykk på meg og jeg har gitt uttrykk for hva jeg føler når jeg har lest. Jeg har blogget og skrevet bokanmeldelser for bladet til spiseforstyrrelsesforenignen. Jeg er belest innenfor psykologi og selvbiografi. Jeg velger meg Linnéa.

Jeg sitter med Macbooken akkurat som Linnéa Myhre, på den samme plassen i rommet mitt og skriver. Jeg skriver at hun må spise. «La Linnea leve» var en kampanje da det var mye blest om henne og hun per da bare spiste potetlomper. Nå lever hun og pyntet Sondre. Jeg velger å tro at hun ikke kaster opp når han sitter der med glitter til skjegg.

Julen er over for i år, i alle fall nesten. Da kommer slankehysteriet i ukebladene. Ikke bli med på bølgen, Linnea. Jeg skal ikke surfe på den, jeg lover deg. Det går bare ikke. Vi har ikke noen gram å miste, ikke noen fantastiske tanker som kan gå tapt. Skriv ned det du vrenger ut av magen etter frokost i dårligere perioder. Vi har ikke tid til dem nå, periodene. Jeg vil se deg blogge.

Jeg vil så gjerne møte deg Linnea, og skrive like levende som deg og elske en annen Sondre, ja jeg vil ikke stjele din mann, heller ikke han med skjegg, men jeg vil gjerne ha en som forlater meg for så å komme tilbake. Jeg kommer til å ta imot han, hver gang (jeg er dessverre eller heldigvis ikke noe bedre på å si nei enn deg.)

juletre.jpgFoto: Et pyntet tre er nesten like bra som en pyntet mann. I alle fall i svart/hvitt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s