asperger syndrom · Uncategorized

Å se i farger

Noen ganger er jeg helt svart-hvit. Men å ha Asperger kan også være å tenke ut av boksen og å se farger og muligheter der noen andre kanskje ser svart og begrensninger. Som på en liten, tynn gren folk bare går rett forbi. Hos den stopper jeg opp, fotograferer og gjør den evig – fordi håpet er jo lysegrønt. Snart blomstrer vi, også vi med diagnose, bare vi får holde på med interessene våre, tulle, leve og le. Takk for hjelpen jeg får og muligheten til å oppleve fargene i hverdagen. Jeg kunne takket med en blomst, men jeg serverer en hel gren. Snart får den lyserosa blomster, kanksje. Takk.

100 mm Canon L Macro.
Reklame

2 kommentarer om “Å se i farger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s