asperger syndrom · spesialinteresser · tilleggsvansker

10 ting som går meg på nervene

 1. Når jeg ikke klarer å la være å tenke at noen går når jeg skriver går meg på nervene. Bokstavlig tolkning og ingen forståelse for ironi.
 2. Når noen trommer med fingrene eller klokka tikker høyt og jeg mister konsentrasjonen, i kanskje noe så viktig som et blogginnlegg (ja, det er viktig å skrive til dere).
 3. Når noen snakker lavt til hverandre og ler uten at jeg skjønner et ord eller tar poenget, fordi de glemmer at jeg er i rommet.
 4. Når personalet glemmer måltidene mine og anoreksien slår krøll på følelsene mine, straffer meg og tramper meg ned i søla mens du skjønner ingenting.
 5. Når jeg glemmer mine egne rutiner og oppdager det akkurat så sent at jeg ikke klarer å stoppe katastrofefølelsen av å mangle kontroll (som at jeg glemte å mate fiskene klokken 10.00).
 6. Når jeg får en pakke med noe jeg ikke har bruk for å ikke klarer å kvitte meg med den fordi den er gitt med omtanke og godhet og den strammer rundt meg som for trange jeans.
 7. Når jeg ikke klarer å bevare en god relasjon og den snur og blir dårlig, akkurat som et hurtig væromslag (og forandringen setter meg ut av spill).
 8. Når jeg ender opp med å såre mine bedre halvdeler og «sorry» blir «the hardest word».
 9. Når jeg smiler når jeg egentlig vil gråte, skrike og slå spillvilt omkring.
 10. Når en av oss kommer for sent; det kan like gjerne være meg som deg. Det blir feil uansett. Feil blir ikke rett sånn helt uten Widerøe. (Underforstått når reklamen har makten over ordforrådet mitt, tankene mine og handlingen min, helt uten forvarsel eller noe beklager eller et spor av takknemlighet for at jeg bringer budskapet videre. Yoghurt 10 kr.)

  tidenblogg
  Tikk takk.
Reklame

2 kommentarer om “10 ting som går meg på nervene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s