asperger syndrom · Funksjonsnivå · sosialt

Kanskje noen har vært forelska i meg

Jeg fikk en tankevekker. Det kunne hende at jeg ikke hadde oppfattet at andre likte meg, syns jeg var søt, ville være sammen med meg. Som noe annet enn en venn, som noe annet enn en medelev. En eller annen gang oppgjennom ungdomsårene og studietiden. Kanskje noen forelska seg i meg.

Det var legen som fikk meg til å i det hele tatt se tankegangen. Jeg har ikke klart å lese andre mennesker, forstå deres syn på meg som noe annet enn at jeg ikke er likt. Jeg har sett meg helt blind på meg som noe kjærestemateriale. Jeg kan likevel ha blitt likt av andre – til tross for at jeg ikke liker meg selv. Selv om jeg aldri har hatt mange venner. Selv om jeg aldri har vært den populære jenta i skolegården. Likevel har jeg vært søt, kvinne og attraktiv.

Kanskje.

love2blogg.jpg
Romantiske romaner og hjertepute fra Ikea. Kanskje flytter noen inn?

2 kommentarer om “Kanskje noen har vært forelska i meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s