asperger syndrom · tilleggsvansker

Som en fugl

Du flyr inn i livet mitt snart, akkurat som en fugl. Du setter deg ned og kvitrer noen muntre morgentoner. Det er morgen da, det er samtale litt etter frokost og der kommer du etterhvert inn i bildet. Knips.
birdofmine.jpgEn dukke er bare en illustrasjon. En samtale er bare en illusjon i hodet mitt før du faktisk sitter der som den nye legen min. Enda er det sommerferie, fri fra alt, en måneds tid unna kvirrevitt. Knips.
birdofmine-3
Du tar meg under vingene. Jeg vet det, det er uungåelig å bytte behandlingssted og «fuglepassere» eller skremsler. Jeg er redd. Jeg låner dine vinger i tankene og flyr min vei. (Som en fugl.)

Foto: Dukke av DollChateau

Reklamer

4 kommentarer om “Som en fugl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s