Uncategorized

Give away! #Branok #Julepresangen 2

Hei! Fikk du det du ønsket deg til jul i går? Jeg delte ut en bok, Tung tids tale, og i dag gir jeg en bok til, til en som er #branok eller trenger å høre og lese at nettopp seg selv er bra nok, fra forfatter og blogger Kristin Gjelsvik.

branok1

Skriv bare hvorfor du trenger denne boka på nyåret, så sender jeg den ut rett etter nyttårsaften har vært og smelt med raketter og vi har hatt ullstrømpebukser, beskyttelsesbriller og annet verneutstyr. Det gjelder å beskytte seg litt i samfunnet vi lever i.

branok2

Jeg har hatt en deilig julemorgen, prøvd sokker av ull jeg fikk til jul, tredd på meg den fineste hjemmestrikka julegenseren og hørt på musikk i mine nye Bose quietcomfort 35 II. #takknemlig for all omsorg og kjærlighet.

27 kommentarer om “Give away! #Branok #Julepresangen 2

 1. Så fint å lese om julegavene og at du hit ut en bok. Jeg har omsider skjønt at jeg er god nok i mine egne øyne og så går andre tenke det de vil 🙂

  Jeg gjør mitt beste og det er godt nok. Det sier jeg til ungene mine også. Så får jeg håpe at de tar det til seg 🙂

  Du også er mer enn god nok. Alle har noe som blir verdsatt av andre. Alle har noe å bidra med. Det handler bare om å finne det ❤️

  Likt av 1 person

 2. Hei
  Jeg ønsker en bok til mæ.sjøl og en til min sønn som strever me og være bra nok.
  Vi lever me ett system som ikke forstår.
  Så æ ønske å få lære mere kos det e å leve og vær bra nok

  Likt av 1 person

 3. Tusen takk for alt du deler❤ Godt å lese ❤ Den boka kunne jeg trengt selv. Sjeldent jeg føler meg bra nok… prøver så godt jeg kan. Den hadde nok vært bra for gutten min med asd også og lillebror som har det litt tøft fortiden. Håper du får en fin romjul😚

  Likt av 1 person

 4. Hei! Den boka kunne jeg tenkt meg å gi til min lillesøster som har slitt med angst og mye annet i over 15 år, det vil si nesten halve livet. Ønsker deg samtidig en fin og fredfull romjul😉

  Likt av 1 person

 5. Jeg ønsker meg denne boken til meg selv. Selv om jeg nå har passert 20 år kommer usikkerheten frem. Man studerer seg selv i speilet, tenker over om puppene er store nok. Selv om jeg ikke er den veldig usikre 16 åringen mer trenger jeg enda en påminnelse. Så kanskje denne boken hjelper? Kristin er en helt fantastisk person som gjør viktig arbeid. Jeg vil så gjerne lese den, men unner ikke helt meg selv å kjøpe den.

  Likt av 1 person

 6. Jeg vil gjerne gi den til min kjære pappa..
  Han har hatt et veldig tøft år etter at hans mor (min kjære Bestemor, Besta) sovna inn i januar iår,
  og sliter med mye angst og depresjon, spesielt mtp at han «føler han ikke strekker til»…

  – Kanskje det å kunne lese, og kjenne at han selv er bra nok,
  kan hjelpe han videre?

  Da jeg var som sykest, var det han som passa på meg,
  nå er det motsatt, sier pappa, og er så takknemlig…

  Og jeg er takknemlig for at jeg kan lese dine ord på bloggen hver dag,
  Helene, selv om jeg ikke alltid legger igjen en kommentar,
  eller liker på Face…
  – Så vit at jeg leser!

  Gode tanker og varme klemmer sendes deg ❤

  Likt av 1 person

  1. Boka er litt sånn bloggaktig og rettet en del mot jenter som vil endre på utseende og sånn. Men jeg skal holde øynene åpne og se om jeg ser noe annet han kunne ha glede av. Han er absolutt bra nok, og han er heldig som har deg. Gode tanker.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s