Hverdag · tilleggsvansker

Fit for fight

Noen ganger, er livet litt for tøft. Med for mange nedturer, for mye kamp. Et slag mellom meg og døden eller livet. Jeg vet faktisk ikke hvem som er fienden, når livet topper seg skikkelig.

I dag vil jeg fortelle om en liten opptur, som for noen kanskje er en detalj. Men den detaljen et bevis på at andre mennesker bryr seg om meg og vil glede meg. Det var en Norgespakke med tights. Fit for fight. (Teksten fortsetter under bildet.)

Det handler om å utruste seg for en hverdag med innhold, også når jeg har gå-forbud og ikke får lov til å gå turer, langt mindre trene. Da kan jeg likevel sitte her i tightsen min og føle meg som en person som kan opprettholde slike normale interesser, fordi jeg har en venn som støtter meg.

Det er omsorg for fremtiden; en person som liker meg, selv om jeg må opp i vekt: – En som sier det bare blir enda finere da! Utrolig å høre, men så veldig viktig i en tung periode som denne. Gjentar: Fit for fight.

Reklame

3 kommentarer om “Fit for fight

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s