Hverdag

Småfuglene

Jeg har et forhold til fuglene, småfuglene. Da jeg var ungdom, fikk jeg kallenavnet Spurven. Jeg er fortsatt spurven til noen som var glad i meg, den gang.

Bilde fra Pixabay. Fotograf schauhi

Siden jeg er glad i dyr, mater jeg småfuglene. Jeg har et fuglebrett og masse solsikkefrø. Jeg har ikke julenek, men jar lest at de blir brukt til å spå i. Kom det mange fugler i neket, betydde det at det ville bli et godt år.

Et godt år, ønsker jeg leserne mine og meg selv i 2020. Litt fordi at de rundt meg fortjener å se at det går sånn noenlunde i alle fall. At ikke alt er lidelse og sykdom. De som kalte meg Spurven, skal få høre meg kvitre.

Reklame

En kommentar om “Småfuglene

  1. Håper du få tatt noen fine bilder av fuglene som kommer på besøk på brettet ditt. Vet at min datter er veldig glad i å fotografere fugler. Og tatt noen blinkskudd når de er i farta. Med ønske om en fin jul for deg og dine. Håper hunden også kommer på besøk til deg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s