Hverdag · tilleggsvansker

Nyttårsforsetter

De satt rundt spisebordet nyttårsaften mens jeg satt i sofaen på «basen» der jeg bor, og snakket om nyttårsforsetter. To sa de skulle begynne å trene mer. Så ble jeg spurt, og jeg lo og sa jeg skulle trene mindre.

«Jeg skal trene mindre.»

Det var en morsom spøk, som fikk flere til å le, men det er også litt sant. Nå som jeg har fått tilbake de korte turene mine, må jeg være forsiktig så jeg ikke mister bevegelsesfriheten min. Jeg må begrense meg. Anoreksien er slik at jeg ikke kan bruke kroppen slik de som satt rundt bordet kan og kanskje burde. Eller har godt av da. For meg, ville treningen som er bra for andre, blitt fort til farlig spill.

Og mye står på spill. Et helt liv. Jeg kan jo faktisk dø, og det er jo det motsatte de som jobber her jobber for. Og jeg jobber for. Det å overleve, i alle fall en stund til. Få gode opplevelser. Sammen med mennesker jeg er glad i, men også individuelt. Så fikk jeg komme til ordet og si hva jeg ønsker for 2020. Jeg vil videreutvikle fotograferingen min og fortsette å lese. Det er konkrete mål, målbare mål. Jeg har også noen småprosjekter med andre som skal fullføres.

stjerneskudd5.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s