foto · Hverdag · sosialt

Atmosfære

Jeg får noen ord i hodet av og til. Noen ganger er det tvangstanker, andre ganger kreativ lykke. Jeg skaper bilder og betydninger ut av det jeg omgir meg med. Nå for tiden, er det mye foto. Det blir bilder, og jeg gir bildene navn – noen ganger. Denne serien heter atmosfære og gjør meg lykkelig. Ikke fordi den er perfekt, for jeg er ikke perfekt, vellykket fotograf. Men jeg øver meg, og det gir resultater.

En egenskap mange med Asperger har, er blikk for detaljer. Et slikt blikk har jeg også. Jeg liker å finne former og ord til dem også. Plassere og skape. Disse bildene, hadde ikke eksistert uten meg. Det er en fin tanke, når man strever litt med å leve og til tider er suicidal. For hvis et bilde kan inspirere eller glede noen, er jo jeg på en måte litt til glede for noen også. Selv om det bare er en mikroskopisk dag av den andre sin hverdag, så har den fått et øye for noe kanskje vakkert. Den atmosfæren er det jeg som har skapt.

(Alle monner drar, sa musa og tissa i havet.)

En kommentar om “Atmosfære

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s