Hverdag · tilleggsvansker

Mandagsrushet

Det er hverdag. Julen er definitivt over. Det er liv på legekontoret. Det er meg og mange andre pasienter. Det blir min tur, etterhvert. Og jeg takker for at jeg har en lege som bryr seg. Selv om jeg kunne ønske det ikke var sånn at jeg trengte det.

Jeg kjører drosje, betaler egenandeler, sitter og venter, leser litt for å holde følelsene i sjakk, venter tålmodig, presenterer ukas vekt, sitter med såret blottet så han kan sy meg sammen. Sånn, sier jeg når siste sting et suturert.

Når jeg har vært hos legen, er det tid for forsinket lunsj og en kort tur i nærmiljøet. Og etter det, venter jeg på å dele denne bloggen klokken 15. Så er dagvakten unnagjort, personalet går hjem og nye kommer på. Da begynner den kreative delen av dagen min, med fotografering, redigering og kanskje litt skriving.

Sånn går mandagene. 

Liten tur i nærmiljøet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s