Hverdag · sosialt

Sommer på vent

Det går mot vår og sommer. Det er litt lengre lyst for hver dag som går, om ettermiddagene, og om morgenen er det tidligere lys. Lys kan noen ganger være fint, og noen ganger smerte meg litt. Fordi alt blir så synlig i lyset. Og det er mer forventet at man skal være oppe og nyte dagens timer når det er lyst og vår i lufta.

Jeg tok dette bildet forrige lørdag. Det er en stille strand, i Hvitsten, stedet der Neste Sommer på TVNorge er spilt inn. Det var idyllisk syns jeg, så vakkert, at det ikke var mennesker der. Som om stranda var en uberørt idyll. Samtidig var det benker der, som inviterte til å slå seg ned. Kanskje neste sommer, at det da føles greit å sitte med andre mennesker. Jeg vet ikke. Jeg vil jo gjerne være sosial på Fotoklubben, men ellers syns jeg det er litt vanskelig.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s