asperger syndrom · Hverdag

Farge på tilværelsen

Jeg er glad i farger. Jeg liker blått. Jeg liker okergult. Jeg liker at hvitveisen blir rosalilla. Derfor tok jeg disse bildene. Nå som det er mai, skjer det stadig oppblomstring rundt oss. Det gjelder å se, og ikke ta for gitt. Da kan man få gleder i hverdagen, som ellers går en hus forbi.

I dag har jeg vært hos fastlegen, og satt pris på de grønne jordene på veien dit. Og den blå himmelen er med meg hver dag. Også når det er grått. For jeg liker å huske på at over skyene, er himmelen alltid blå. Også når det er vanskelig og tungt og grått inni meg.

Blå er forresten fargen som symboliserer autisme. Og det er ikke bare Fifty shades of Grey som i den filmtittelen her i verden, det er også slik med det autisme-blå: Mange nyanser. Vi er ulike! Derfor er det fint om man er åpen når man møter en person med Asperger eller andre autisme-diagnoser, og ikke dømmer på forhånd. Det er rom for å se hverandre, i et samspill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s