Hverdag · tilleggsvansker

Heisatur

Det går opp og ned her i livet. Jeg har nok vært en del mer ned, og lenger ned, enn gjennomsnittsmennesket. Likevel har jeg vært heldig, for jeg har hatt og har mennesker som står støtt når jeg faller. Velter jeg dem med mine katastrofer, humørsvingninger og kraftig blåst, reiser de seg igjen og står på for å få meg med opp igjen.

Jeg er også heldig fordi jeg evner å se håp og lys i mørket. Og at jeg evner å se at jeg er heldig – dermed kan jeg føle at jeg vinner i lotto de gangene jeg har en opptur. En slik lykke opplever ikke folk flest i hverdagen, som jeg opplever av små detaljer og bare indre krefter og personlige syn på verden. Jeg lever med å både være deprimert og lykkelig OPPtimist.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s