asperger syndrom · tilleggsvansker

Jeg er en veteranbil

Vetaranbiler, kommer aldri opp i dagens standard – men de kan vedlikeholdes. Slik er det med meg også. Det fikk psykiateren min meg til å forstå forskjellen på og å godta tingenes tilstand litt. Jeg tenker det handler om aksept og respekt for at man er den man er. Med sine utfordringer. Likevel kan bilen smøres så den går bedre enn om den bare ruster vekk.

Denne helgen har jeg gått litt på halv motor (fått infeksjon, vært på legevakten osv.), og likevel gitt full gass. Jeg har respondert på menneskene rundt meg og fått det vanskelig inni meg selv. Jeg synes det er vanskelig å finne ledig parkeringsplass i det sosiale. Et sted der jeg er hjemme liksom. Likevel er jeg jo hjemme nå teknisk sett. Jeg må bare få hjulene til å rulle når jeg beveger meg ut. Føle at jeg ruller med, og telles som en likeverdig modell som dere andre.

En kommentar om “Jeg er en veteranbil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s