Hverdag · tilleggsvansker

Bruddstykker

Noen ganger, skjer det ting man absolutt ikke planla for. Jeg har fått brudd i brystbenet (sternum) og er veldig redusert og i smerter. Det betyr nok at planene og drømmene jeg hadde i sommer, ikke blir noe av.

Det viktige nå er uansett å ta det med ro. Jeg skjønner, og kjenner, såpass. Men det er vanskelig å ikke kunne gjøre noe med eget liv akkurat nå. Jeg er stygt skadet, og kan ikke gjøre annet enn å vente. Jeg kan nesten ikke forstå at dette skjedde.

Reklame

2 kommentarer om “Bruddstykker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s